Csirip

Köd Rákospalotán

Molnár András: Köd Rákospalotán (Képeslap/Magány)

közösség...

Levegőminőség Bp-n

Budapest légszennyezettsége

A határértéket legjobban megközelítő/meghaladó szennyező aránya az egészségügyi határérték százalékában

: )

Soldier

Diaz

Olajisten

omikk-olvasó

Nincs megjeleníthető elem

Üzemszünet.

betax 2009.09.03. 23:24

Mostanában keveset vagyok otthon, és ha otthon is vagyok, s nincs dolgom, olyankor inkább pihenek. Szóval nem írtam bejegyzést az elmúlt közel két hétben. Jelenleg (megint) városon kívül vagyok, de már nem sokáig: hétfőtől ismét egyetem. Mondhatni várom is, meg nem is. Szeretnék tanulni, főleg, hogy tudom, milyen izgalmas és csodálatos dolgok várnak rám. Ez nem irónia, komolyan mondom. Környezetmenedzsment (inkább irányításnak szeretném hívni), komplex gyakorlatok, környezetvédelem nemzetközi gyakorlata, energiagazdálkodás környezetvédelmi gyakorlata, hulladékgazdálkodás és veszélyes hulladékok, nukleáris környezetvédelem, valamint víztáj-védelem, csak hogy a leglelkesítőbbeket említsem. Mindez egy merész, 41 kredites vállalkozás részeként, melyben a matematika, a fizikai kémia-radiokémia és az analitikai kémia is megtalálható. Brrr.

Ígérem nem válok kockává.

Egyébként - kihasználva az alkalmat, hogy értelmetlenségekről írok - az elmúlt egy hónapban meglepő kereső-kifejezésekkel találtátok meg blogomat. A legtöbb kattintó (valós és nick) nevemre keresett, de a google sok érdeklődőt irányított hozzám az Álom rockmesejáték, a Petőfi Laktanya/támogató dandár/32. Budapest őrezred (stb variációk), a Bercsényi különleges műveleti zászlóalj, Afganisztán, OMLT kifejezések után is. Többen is keresték rajtam a túrós puliszkát, a birkafőző verseny eredményét, de külön kedvencem a "balaton+mellett+közlekedő+piros+vonat" volt. Ezen - gyerekességem és vasútszeretetem miatt - jót mosolyogtam. Bár a választ biztos nem lelted meg oldalamon, ha most mégis visszatérsz, elárulom, a Balaton mellett két típusú új piros vonat fordult meg, a villamosított déli parton Siófok és Budapest között a Stadler F.L.I.R.T. (MÁV 5341), az északi parton pedig a Siemens Desiro (MÁV 6342). (Vagy te a piros vagonokra gondoltál? Azok a Halberstadti kocsik.)  Egy későbbi posztban talán kifejtem, engem miért bánt, hogy a FLIRT piros színű.

Az aluminium szelektív gyűjtéssel kapcsolatban is járt erre valaki. Kérlek benneteket, ha bármikor szelektív gyűjtésről szeretnétek informálódni, a HUMUSZ holnapján kezdjétek. Ha pánikba estek, írjatok nekik, kérdezzétek őket, legvégső esetben engem. Én is hozzájuk megyek segítségért.

Aki pedig kiadó kocsmát keresett Martonvásár környékén, bátran írja meg kommentben, hogy hol sikerült vállalkoznia... Egy sör ugyanis (majdnem) mindig jól esik az embernek, főleg, ha volt barátnőjét keresik rajta. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://betax.blog.hu/api/trackback/id/tr541358996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balatonrajongó 2009.09.04. 08:35:25

helo, a www.balatoniwiw.hu szemlézte a blogodat (Balaton szóra), így találtam Rád! Ha van kedved a legmodernebb web 2.0 felületen megosztani a Balaton rajongókkal mindazt amit szeretnél, itt regizhetsz:
www.balatoniwiw.hu/main/authorization/signUp?

Jó a szöveg meghívhatunk vendégbloggernek?

Üdv és szép napot!

Karcsi
süti beállítások módosítása