Csirip

Köd Rákospalotán

Molnár András: Köd Rákospalotán (Képeslap/Magány)

közösség...

Levegőminőség Bp-n

Budapest légszennyezettsége

A határértéket legjobban megközelítő/meghaladó szennyező aránya az egészségügyi határérték százalékában

: )

Soldier

Diaz

Olajisten

omikk-olvasó

Nincs megjeleníthető elem

Te nem!

betax 2010.03.22. 11:29

Derült égből a villámcsapás, úgy jött, úgy súlytott le a maximum öt éves kislány, mikor apukája kerékpárján hátul ülve elsuhant mellettünk.

-Mondtam, hogy mérnök leszek. - szóltam kedvesemhez, és a következő másodpercben már a hátrafordult kislány mosolyát néztem. Nem értettem, mi történt.

-Te nem! - mondta arcomba  a kis ördögfióka, úgy, olyan gonosz mosollyal, mint mikor azt mondja a homokozóban valaki más lapátjára, hogy "az enyém".

De igen! Vágtam rá határozottan, a kislány pedig csak távolodott, kacagását elnyelte a messzeség, még hallottam apja hangját, amikor leszídta, nem illik ilyet, én pedig ott áltam döbbenten... Van ilyen.

De igen!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://betax.blog.hu/api/trackback/id/tr101858881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akvyr 2010.03.23. 08:33:01

Hát még lehet, hogy igaza lesz... szerdán áramlástan? ;-D

betax 2010.03.23. 08:33:52

Grr! Te legalább olyan gonosz vagy, mint ő! :D

Levi Teal'c 2010.05.12. 18:34:11

ne aggódj, még hosszú hajú koromban engem is titulált néninek egy ilyen korú kislány, és az anyukája nem tudta meggyőzni, h bácsi vagyok... :(
süti beállítások módosítása