Csirip

Köd Rákospalotán

Molnár András: Köd Rákospalotán (Képeslap/Magány)

közösség...

Levegőminőség Bp-n

Budapest légszennyezettsége

A határértéket legjobban megközelítő/meghaladó szennyező aránya az egészségügyi határérték százalékában

: )

Soldier

Diaz

Olajisten

omikk-olvasó

Nincs megjeleníthető elem

Akiket betax sosem említ...

betax 2010.10.31. 14:40

Sokadszor ütközöm abba a problémába, hogy posztjaimban nem emlegetem barátjaimat és pajtásaimat eleget. Vagyis... egyáltalán nem szoktam, és néha ezzel megbántom őket. Ezt nagyon sajnálom, de általában blogomban egyáltalán nem szoktam ismerős embereket emlegetni, nem úgy vezetem ezt, mint egy általában vett "én-blogot", de talán ez bejegyzéseimet olvasva egyértelmű. Legalábbis remélem, hogy az. Ettől eltekíntve igérem, hogy hamarosan írok egy összefoglalót arról, kiket nem emlegetek - arról, hogy mit érzek vagy gondolok róluk és velük, merre járunk együtt szerintem nem írnék itt. Magánjellegű dolgok ezek, és bár gyakran írok az érzelmeimről, szinte sosem "személyeskedem". Elnézést kérek ezért, lehet, hogy érzéseimről szívesen írok, de személyes kapcsolataim nem kívánom világgákürtölni teljesen, épp elég erre így is az iwiw és újabban a facebook. Nem biztos, hogy szeretném, ha mindenki tudná mindig, mikor, hol és kivel vagyok vagy voltam.

Legutóbbi bejegyzésemből kimaradt egy köszönetnyílvánítás Amanda Jane Davis, Turcsán Terézia és Katona Attila "az BBC munkatársai" számára, hogy meghívtak és csatlakozhattam "a vörös iszappal érintett Kolontár és Devecser kárhelyszíneken" folyó sajtótevékenységükhöz. Úgy gondoltam, a hála kifejezésére személyes utakat választok, dehát úgy tűnik, annyira az internet világában élünk, hogy ez ma már nem elég.

A "bbc" csapat ebédel - fotó Amanda Jane Davis [BBC]

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://betax.blog.hu/api/trackback/id/tr512411692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akvyr 2010.11.03. 22:48:57

Nagyon frappáns fotó lett :)
Nem bántásból írtam a "szívesen"-t, de ha már posztot is írsz miatta, akkor én is kifejtem bővebben. Valahogy úgy éreztem beleférne azoknak az említése akik 2 napig szerveztek, telefonálgattak meg egyeztettek hogy mehess(ünk) :) Én nagyon ritkán jutok zöld/média/bármi témakörben említésre méltó esemény közelébe (veled ellentétben). Pont ezért ahhoz már hozzászoktam, hogy minden dolog elő és utóéletéből kimaradok, beszólnak hogy a fényképezőgépem mobiltelefon alakú, stb. Viszont ha nagy ritkán produkálok valamit, akkor simán csak jól esik ha említve vagyok, és rosszul ha nem.
Az kérdés, hogy ez a komment jogos-e a jelen helyzetben, hiszen újságcikk/index gyanús posztba személyeskedni bűn. :)
süti beállítások módosítása